• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.0000
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  10.9000
  • Index de dobanda 3 (MDL), %:  9.7500
  • $ 17.7939
  • € 19.0946

Noutati

BIZONFACTORING – produs NOU de la “Prime Capital”!

26.May.2022
BIZONFACTORING – produs NOU de la “Prime Capital”!

De 16 ani “Prime Capital” este la dispoziția oamenilor cu diverse produse de creditare, datorită cărora sute de familii au reușit să-și cumpere propria locuință, să-și îmbunătățească condițiile de trai, iar succesul afacerilor locale pe care le-am creditat este rezultatul muncii noastre în echipă.

Am lansat, de-a lungul anilor, mai multe oferte de creditare, fiind utili atât persoanelor fizice, cât și celor juridice.

Dezvoltarea economică în continuare este o prioritate pentru “Prime Capital” și suntem convinși că ea depinde de succesul și inovațiile din mediul de afaceri din R. Moldova.

Astfel, pentru a crea noi oportunități de dezvoltare a afacerilor mici și mijlocii, am lansat un nou produs – BIZONFACTORING – un instrument financiar prin care companiile își completează lichiditățile - fără credite, fără colectări și fără plăți amânate. 

Factoringul de la “Prime Capital” este un serviciu online, iar la solicitare poate fi prestat și cu prezența fizică a ambelor părți. Dacă alegi să faci totul online, ai nevoie de doar câteva clickuri. Iar în cazul în care îți este mai comod să beneficiezi de acest serviciul offline, solicită un apel de la Prime Capital și vei fi contactat imediat pentru a stabili o întâlnire.

Vezi în imaginea de mai jos cum funcționează serviciul online.
Acești pași simpli îi poți parcurge direct de pe platforma noastră, făcând click aici:  WWW.BIZONFACTORING.MD

             De asemenea, poți vedea o scurtă prezentare VIDEO a noului produs Bizonfactoring de la “Prime Capital”: