• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.2500
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.392
  • € 19.4833

Evenimente

Prime Capital - Partenerul Proiectului „#UnArtOraș”

2016-03-10
Prime Capital - Partenerul Proiectului „#UnArtOraș”


Compania “Prime Capital” a devenit partener al Proiectului „#UnArtOraș”, o Campanie Sociala care are drept scop valorificarea patrimoniului artistic al Republicii Moldova și promovarea esteticului printre cetateni.

Proiectul presupune ca in perioada martie-aprilie, imaginile a 50 piese reprezentative din colectia Pictura Nationala a Muzeului National de Arta al Moldovei sa fie reproduse calitativ pe 50 panouri stradale instalate in oraşul Chişinau.

Compania Financiara „Prime Capital” a acceptat sa fie partener al Proiectului „#UnArtOraș”, deoarece considera ideile ce stau la baza proiectului actuale și importante: familiarizarea populatiei cu operele de arta a artiştilor plastici autohtoni va contribui la dezvoltarea nivelului de cultura generala. Iar, schimbarea aspectului oraşului, noi cei de la Prime Capital, având tangenta directa cu domeniul imobiliar, o vedem ca o problema acuta. Deasemenea , campania se plaseaza perfect cu strategia Companiei “Prime Capital” de responsabilitate sociala.