• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.2500
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.392
  • € 19.4833

Evenimente

„Masuri de eficienta energetica si energie renovabila pentru gospodarii individuale si afaceri”

2016-03-15
„Masuri de eficienta energetica si energie renovabila pentru gospodarii individuale si afaceri”

In conformitate cu Proiectul de Asistenta Tehnica a „Programului de Garantare de catre USAID si SIDA a Creditelor pentru implementarea tehnologiilor de eficienta energetică.” la data de 15 martie a.c. a avut loc primul seminar de instruire a consultantilor regionali ai Serviciului de Extensiune Rurala - ACSA.

Consultantii vor efectua traininguri de informare a populatiei din mediul rural in scopul incurajarii pietei financiare din Moldova prin acordarea creditelor destinate persoanelor fizice si juridice, care doresc sa intreprinda masuri de eficienta energetica si/sau sa efectueze investitii in surse regenerabile de energie, in special din mediul rural.

Compania “Prime Capital” in calitate de beneficiar al acestui Program, a prezentat in cadrul seminarului informatia cu privire la creditele pentru investitii in eficienta energetica.

Invitam toti doritorii sa participe la seminarele de informare, in cadrul carora veti avea posibilitatea sa faceti cunostinta cu masurile de eficienta energetica si produsul de creditare oferit de „Prime Capital”.