• Index de dobanda (LIBOR), %:  0.2500
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.9913
  • € 21.4896

Noutati

Top 20 de afaceri curajoase ale moldovenilor care au lucrat peste hotare, dar au avut curajul să revină în țară și să lanseze o afacere acasă.

01.Apr.2019
Top 20 de afaceri curajoase ale moldovenilor care au lucrat peste hotare, dar au avut curajul să revină în țară și să lanseze o afacere acasă.

Compania Prime Capital mereu a susținut spiritul de întreprinzător al celor care au curajul să-și urmeze visurile și doresc să se lanseze în afaceri, urmărind cu atenție evoluția și dezvoltarea brandurilor autohtone.

Analizând piața, Prime Capital a constatat că, o parte din afacerile locale au fost lansate de către moldoveni, care au muncit mulți ani peste hotare, dar au revenit până la urmă în Moldova, reușind să lanseze și să dezvolte acasă propriul business de succes aici, la ei acasă.

Prime Capital consideră, că ei au dat dovadă de mult curaj nu doar că au decis să revină, dar și să depună efort maxim pentru a-și construi o afacere în țara de baștină, nominalizându-i pe o parte din ei într-un Top inedit în care fiecare poate face cunoștință cu istoriile lor incredibile și vota pe cea îndrăgită.

Aceste istorii de succes sunt despre ambiție, perseverență, curaj și dorința da a realiza lucruri frumoase acasă, toate experiențele fiind exemple demne de urmat. Totodată, de la participanții topului puteți afla care sunt secretele succesului în afaceri, greutățile cu care se confruntă zi de zi și desigur ce au reușit până în prezent.

Topul se va desfășura în perioada 1-30 aprilie a.c., în care Va invităm să votați cele 20 de Afaceri Curoajoase, iar la rândul său Prime Capital Va oferi un premiu special pentru afacerea care va acumula cel mai mare număr de voturi: un credit pentru dezvoltare în mărime de 5 mii de dolari cu o dobândă de 0%, pe un termen de 12 luni.
 

Descoperă cele 20 de istorii de succes și voteaz-o pe cea care te inspiră cel mai mult aici!