• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.2500
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.392
  • € 19.4833

Evenimente

AJUTOARE ȘI DARURI MULTE DE LA PRIME CAPITAL ȘI CLIENȚII SĂI PENTRU 3 FAMILII NEVOIAȘE !

2016-12-22
AJUTOARE ȘI DARURI MULTE DE LA PRIME CAPITAL ȘI CLIENȚII SĂI PENTRU 3 FAMILII NEVOIAȘE !


Prime Capital alaturi de www.casainrate.md, cu ocazia Sărbatorilor de Iarnă, au vizitat cu drag 3 familii, nevoiase, care locuiesc în Chișinău, sec. Ciocana. Astfel, cu ajutorul angajaților, clienților Prime Capital și a echipei www.casainrate.md am pregătit pentru fiecare cadouri, jucării, produse alimentare, produse de uz casnic și îmbrăcăminte.

Am mers mai întîi acasă la Nadejda, fetița are 12 anișori și locuiește cu bunicii. Am fost bucuroși că am reușit să-i vizităm chiar de ziua de naștere a Nadejdei, aducându-i cadouri și lucruri necesare, de care se va bucura o perioadă împreună cu bunicii.

Ce-a de-a doua familie este una numeroasă cu 5 copii, dintre care Tatiana suferă de surditate bilaterală și necesită o îngrijire specială. Tocmai de aceasta au decis să se mute cu traiul în Chișinău, unde stau cu chirie, pentru ca fetița să poată frecventa orele gratuite pentru copii cu asemenea dificiențe. Câștigul părinților este foarte mic și acoperă prea puțin din cheltuielile necesare pentru un trai decent.

Ce-a de-a treia familie este a Alexandrei, micuța are 6 anișori. Copila suferă de pancreatită, pe lingă aceasta un rinichi este mai voluminos decât celălat și la această vârstă fragedă i s-a depistat nisip la rinichi. Micuța Alexandra este in grija mamei, care se descurcă foarte greu, având mai multe probleme de sănătate: a suportat 8 operații la un picior și 5 la celălalt, recent a suportat o operatie la sân. Își cîștigă existența lucrând la piață.

Caldura și bucuria pe care am primit-o în schimb de la copiii, părinții și bunicii pe care i-am vizitat sunt de mare preț. Astfel, din numele celor 3 familii nevoiașe aducem sincere mulțumiri Companiei Financiare “Prime Capital”, care alături de clienți si angajați, au participat cu inima deschisă la realizarea acestor fapte generoase, aducîndu-le multe bucurii și lucruri necesare, datortă cărora aceștia se vor bucura cu adevărat de sărbători.