Actualizări:

 Află ce-ți poți procura în credit, introducând rata spre plata pe care ți-o permiți să o achiți lunar

Mai multe detalii
Cuvânt de salut

Cuvânt de salut

Stimate vizitator, Bine aţi venit pe pagina web a Organizației de Creditare Nebancară "Prime Capital". Una din cerinţele de bază a fiecărui om este de a avea o casă proprie. Traversăm o perioadă, când nu ţoţi îşi pot permite procurarea unei locuinţe din propriile economii.
Anii trec, iar visul de a avea o casă îi pot împinge pe unii la paşi disperaţi cum ar fi lucrul peste hotare.

 

OCN "Prime Capital" vine cu o soluție total diferită - o gamă largă de produse ipotecare și servicii de înaltă calitate, menite de a Vă ajuta în procurarea propriei locuințe.

Nu ne-am oprit doar aici, "Prime Capital" oferă împrumuturi și pentru cei, care au o afacere, încurajând dezvoltarea spiritului de întreprinzător, iar prin produsele sale contribuind și la prosperarea businessului Dvs. Aici am lărgit gama de produse creditare, lansând creditul "PRIMA în Afaceri", destinat doamnelor și domnișoarelor care doresc să-și deschidă sau să dezvolte propria afacere.

Consultând site-ul nostru, Veți găsi informații utile atât despre activitatea Companiei, cât și despre produsele creditare "Prime Capital". Vă stă la dispoziție şi un calculator special, care Vă va ajuta să estimați creditul selectat.

Totodată, aveți posibilitatea să primiți consultatii on-line de la angajații Companiei, care Vă vor da explicațiile necesare oricând veți avea nevoie.

"Prime Capital" apreciază la maxim colaborarea cu fiecare dintre clienții săi, dezvoltând pentru cei fideli un program complex de stimulare a loialităţii. Astfel, pentru fiecare credit ulterior contractat la "Prime Capital", primiți reduceri la comisioane sau dobândă.

Vom fi bucuroși dacă, devenind client al Companiei "Prime Capital",  veți găsi un prieten adevărat, gata oricând să Vă ofere un ajutor.


Cu respect ,

Carmina Vicol, 
Director General
OCN “Prime Capital" SRL

Share: