Credit si mai rapid TURBO

Despre companie

Stimate vizitator,

Bine aţi venit pe pagina web a Companiei Financiare "Prime Capital".

Una din cerinţele de bază a fiecărui om este de a avea o casă proprie. Traversăm o perioadă, cînd nu ţoţi îşi pot permite procurarea unei locuinţe din propriile economii. Anii trec, iar visul de a avea o casă îi pot împinge pe unii la paşi disperaţi cum ar fi lucrul peste hotare.

Compania Financiară "Prime Capital" vine cu o soluţie total diferită - o gamă largă de produse ipotecare şi servicii de înaltă calitate, menite de a Vă ajuta în procurarea propriei locuinţe.

Nu ne-am oprit doar aici, "Prime Capital" oferă împrumuturi şi pentru cei, care au o afacere, încurajînd dezvoltarea spiritului de întreprinzător, iar prin produsele sale contribuind şi la prosperarea businessului Dvs.

Consultînd site-ul nostru, Veţi găsi informaţii utile atît despre activitatea Companiei, cît şi despre produsele creditare "Prime Capital". Vă stă la dispoziţie şi un calculator special, care Vă va ajuta să estimaţi creditul selectat. Totodată aveţi posibilitatea să primiţi consultaţii on-line de la angajaţii Companiei  Vă vor da explicaţiile necesare oricînd veţi avea nevoie.

"Prime Capital" apreciază la maxim colaborarea cu fiecare dintre clienţii săi, dezvoltînd pentru cei fideli un program complex de stimulare a loialităţii. Astfel, pentru fiecare credit ulterior contractat la "Prime Capital", primiţi reduceri la comisioane sau dobândă.

Vom fi bucuroşi dacă, devenind client al Companiei "Prime Capital",  veţi găsi un prieten adevărat, gata oricînd să Vă ofere un ajutor.

 

Cu respect şi consideraţiune,Carmina Vicol,
Director General
ÎCS “Prime Capital" SRL


Dacă Dvs.aveţi careva obiecţii la calitatea deservirii sau propuneri, puteţi expedia un mesaj direct Directorului General al Companiei "Prime Capital".

E-Mail: carmina.vicol@primecapital.md


Taguri: cuvînt de salut   Director General  

Misiunea Companiei "Prime Capital" este de a ajuta oamenii, inclusiv pe cei cu venituri reduse, să-şi procure o locuinţă, să-şi îmbunătăţească condiţiile de trai sau să-şi dezvolte propria afacere, astfel contribuind la ridicarea nivelului şi calităţii vieţii cetăţenilor din ţară.

De asemenea „Prime Capital” îşi trasează misiunea de a contribui la educarea financiară a pieţei, şi anume de a oferi explicaţii privind noţiunile de creditare cît mai multor persoane, astfel încit fiecare să fie capabil să analizeze obiectiv o ofertă de creditare, să-şi calculeze corect posibilităţile de achitare şi să înţeleagă cît mai bine produsele creditare.

Ne propunem în permanenţă să dezvoltăm imaginea Companiei şi să ridicăm valoarea investiţiilor prin oferirea unui spectru larg de produse şi a unor servicii de înaltă calitate.

Viziune – Compania "Prime Capital" este ferm convisă, că creditele ipotecare de lungă durată sunt o soluţie reală în rezolvarea problemei spaţiului locativ, iar businessul mic şi mijlociu este baza unei societăţi prospere. Vom depune eforturi sporite pentru a atrage resursele financiare necesare în vederea elaborării şi acordării unor produse accesibile şi practice atât pentru creditele ipotecare cît şi pentru afaceri.

Valorile Companiei:

Prietenie şi asistenţă - ca un adevărat prieten, vom ajuta mereu şi vom fi alături de clienţii noştri, începînd de la primirea împrumutului pînă la achitarea integrală a acestuia. În acest scop, vom elabora şi perfecţiona mereu mecanisme de protejare şi asisitenţă a clienţilor pe toată perioada de deservire a împrumutului.

Progres
- îmbunătăţirea condiţiilor de trai duce la un progres general nu numai pentru clienţii Companiei, care beneficiază de un împrumut ipotecar, dar şi pentru toţi cei care direct sau indirect contribuie la acest proces:

- angajaţii companiei au un loc de muncă stabil, de lungă durată şi un salariu decent;
- companiile de construcţie (dezvoltatori) care contibue vădit la dezvoltarea pieţii imobiliare prin oferirea spaţiilor locative moderne;
- achitarea conştincioasă a impozitelor de către companie este un aport în bugetul statului, care îi permite să-şi implimenteze programele  sale de dezvoltare socială, cultutală şi economică;
- participarea companiei la diferite acţiuni de caritate în sprijinul păturilor social vulnerabile.

Profitabilitate - orice investire sau atragere de resurse financiare presupune o responsabilitate faţă de investitori sau finanţatori. "Prime Capital" consideră de datorie să-şi exerciteze onest şi responsabil obligaţiunile sale faţă de investitori, să atragă resurse umane corespunzătoare în vederea măririi valorii investiţiilor şi asigurării unui proiect profitabil. Deasemenea, pentru noi este important, ca fiecare client în urma colabărării cu "Prime Capital", să-şi mărească profitul afacerii sau să-şi soluţioneze problema spaţiului locativ.

Transparenţă şi onestitate - optăm de la bun început pentru o relaţie transparentă şi onestă dintre companie şi client. Astfel, clientul cunoaşte din start toate cheltuielile legate de obţinerea şi deservirea împrumutului, iar din partea clientului, compania se aşteaptă la o comunicare deschisă a situaţiei sale financiare în vederea acordării unui împrumut, capabil de a fi gestionat de către client şi nu o povară financiară grea.


Taguri: misiunea   viziuni   valori  

 

Postulatele Investititiei Responsabile ale Companiei “Prime Capital”:


1. Noi creditam responsabil, adica inainte de a elibera un credit ne convingem:

• ca clientul intelege ce inseamna a contracta un credit si care sunt cheltuielile referitoare la credit;
• ca sursele de venit ale clientului sunt suficiente pentru a achita creditul;
• ca creditul va aduce beneficii reale clientului;
• ca in caz de probleme clientul are variante alternative de solutionare a acestor probleme;
• ca clientul stie care sunt consecintele in caz de nerambursare a creditului;
• sustinem si facilitam accesul la credite a famiilor tinere si cu multi copii, femeilor antreprenoare.


2. Suntem responsabili faţă de acţionari:


• în păstrarea și multiplicarea activelor Companiei;
• atingerea obiectivelor trasate de către acționari;
• precum și contribuirea fiecărui angajat la crearea unei imagini pozitive a Companiei și creșterii valorii ei.

 

   

3. Suntem responsabili fata de angajatii companiei:

• nu admitem orice gen de discriminare in companie;
• cream conditii favorabile de munca si dezvoltare profesionista;
• incurajam spiritul de initiativa si dorinta de a invata.


4. Practicam standarte internationale de management si activitate operationala, care presupun:

• transparenta si integritate la toate nivelele;
• utilizarea principiilor de guvernare corporativa;
• intoleranta fata de orice tip de mituire si corupere.

                                   

 

5. Avem o atitudine responsabila fata de mediul inconjurator:

• nu creditam activitati, care poluiaza sau distrug mediul;
• in activitatea noastra ne starduim sa reducem la minim utilizarea hirtiei,economisim energiasi utilizam
surse eficiente energetic;
• sustinem si participam la activitati de protejare a naturii.
 

 

6. Suntem responsabili fata de comunitate si avem o pozitie social activa:

• Contribuim la dezvoltarea comunităţii prin activitatea de creditare desfasurata, plata corecta și la timp a
impozitelor și contribuțiilor, deschiderea noilor locuri de muncă;
• ne implicam in actiuni de ajutorare a persoanelor social vulnerabile;
• sensibilizam angajatii, clientii, partenerii de a participa la activitati.

       

 


Taguri:  

"Prime Capital" este o companie financiară, non-bancară, cu capital străin, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi împrumuturilor pentru afaceri.

"Prime Capital" şi-a început activitatea în anul 2006, fiind prima companie de creditare ipotecară din Republica Moldova, marcând o creştere şi o dezvoltare rapidă.

Combinînd necesităţile actuale ale pieţii financiare cu cele mai bune practici internaţionale de creditare, "Prime Capital" a lansat în 2007 produsul „Smart Capital”, care este destinat întreprinderilor mici şi mijlocii, având ca scop satisfacerea necesităţilor companiilor locale în resurse financiare pe termen scurt, mediu sau lung la condiţii avantajoase. Pe parcursul activităţii sale "Prime Capital" a creditat peste 3 650 de clienţi şi au fost eliberate împrumuturi în sumă de circa 142 mln USD.

Pe parcursul activităţii sale Compania Prime Capital mereu a lansat produse noi, orientându-se la necesităţile clienţilor:
Astfel, a fost lansat primul CREDIT FARĂ GAJ – PrimeCec destinat reparaţiei, amenajării locuinţelor, şi/sau oficiilor, încăperilor comerciale ş.a. Acest produs se eliberează sub forma unui carnet de achiziţii „PrimeCec”, care poate fi valorificat la partenerii Prime Capital (companii şi magazine care vând materiale de construcţii, mobilier, tehnică de uz casnic ş.a.)


Deasemenea, a fost elaborat Credit Agricol, care permite investirea mijloacelor pe termen lung în livezi, vii, hale de procesare. Particularitatea acestui credit este ca rambursarea creditului are loc numai după culegerea roadei.

Ceva mai târziu este lansat creditul ipotecar Prime TURBO, credit care se eliberează doar în 24 de ore şi nu este limitat în scopuri.

Deoarece, Compania Prime Capital este o companie social-responsabilă, şi-a bucurat clienţii săi cu doua produse creditare speciale: unul pentru femeile însărcinate şi proaspete mămici care oferă o perioadă de graţie la rambursarea creditului de până la 18 luni în timpul concediului de maternitate şi altul pentru susţinerea tinerilor familii - exclusiv pentru cuplurile proaspăt căsătorite, oferind 2 luni perioada de graţie în care nu se achită nimic, timp în care ei îşi pot repară şi amenaja locuinţa.

Compania financiară "Prime Capital" are scopul de a oferi clienţilor săi servicii de înaltă calitate şi o diversitate largă de produse de împrumut.

Scopul "Prime Capital" este inovator şi în general, se bazează pe 4 elemente care le consideră esenţiale într-o activitate de succes:
- satisfacerea maximă a necesităţilor clienţilor;
- crearea încrederii şi fidelizarea clienţilor;
- minimizarea riscurilor;
- profesionalism înalt.

Munca în echipă, integritatea, calitatea şi atitudinea personalizată faţă de fiecare client sunt punctele asupra cărora se lucrează în permanenţă pentru a deveni liderii pieţii pe termen lung şi pentru ca partenerii şi clienţii Companiei să se poată baza pe "Prime Capital" în orice circumstanţe.


Taguri: istoria companiei  

Fondator şi proprietar al Companiei Financiare "Prime Capital" SRL este  grupul de fonduri de capital privat gestionate de New Century Holdings (NCH Advisors).


Taguri: Asociati  

"Prime Capital" mereu tinde să construiască relaţii de parteneriat durabile şi indelungate, bazate pe transparenţă şi avantaj reciproc. În selectarea partenerilor săi de afaceri "Prime Capital" aplică un set de criterii de exigenţă, şi anume: reputaţie remarcabilă; siguranţa financiară; oferte competitive; standarde înalte de lucru. 

"Prime Capital" este deschisă oricând pentru colaborări de succes cu companiile de construcţii pentru a găsi diverse modalităţi de creditare a apartamentelor în curs de execuţie de pe piaţa primară şi de a mări semnificativ accesul cetăţenilor la locuinţe noi.


Parteneri strategici:

- World Business Capital (SUA)
- OPIC
- USAID


Companii de construcţii (dezvoltatori):
- Coliseum Palace

Portale imobiliare:
address.com.md
Portalul imobiliar: www.locuinte.md
- Agenţia Imobiliară Pro Imobil Grup
-
Protect Imobil Centrul Serviciilor Imobiliare
- Market Imobile

Companii de evaluare:
- Dulcisor SRL
- Lexasigur SRL
- Imobil Industrial Grup SRL
- Centrul de Evaluari Imobiliare
- ProConsulting S.R.L.


Companii de asigurare:

CA GRAWE Carat Asigurări SA
CA Asterra Group SA
CA Moldasig SA
CA DONARIS Vienna Insurance Group SA

 Magazine/ Parteneri pentru reparaţia şi amenajarea imobilului:
- ARTIZANA
- Polimobil
- ROSSO Design
- EUROTERM
- ArtProfStudio 
- AMBER-TERM
- HAMSTER.MD
- Cvadro Therm
- GDR
- TermoExpert
- Nera Decor
- EuroSanTeh
- REDECO
- BAUCONSTRUCT
- LUX CONSTRUCT
- SIBO HALL
Accent Tehno
- Bicomplex
- BRAMA

 

 

"Prime Capital" este membru al Camerei de Comerţ Americane (AmCham) şi EBA (European Business Association).

 

 


Taguri: parteneri  

Echipa " Prime Capital " este una dintre valorile de bază ale companiei si , prin urmare , " Prime Capital " pretuieste angajatii săi și investeste în dezvoltarea lor.
Fiecare angajat este mandru sa faca parte din echipa " Prime Capital ". Activitățile din cadrul companiei permit îmbunatatirea continua a cunostintelor si abilitatilor lor profesionale .
Daca vrei sa faci parte dintr-o echipă activa și profesionala , aplica pentru un job viitor .
Puteți trimite CV-ul , împreună cu o scrisoare de motivație la adresa de email : hr@primecapital.md ; office@primecapital.md
Compania îsi rezervă dreptul de a contacta doar candidatii selectati.

 
 
---------------------------------------------------
 
 

FUNCŢIE VACANTĂ

 

Contabil Junior

Compania financiară cu capital străin Prime Capital, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi pentru afaceri, anunță concurs pentru suplinirea postului vacant de contabil junior.

Esti candidatul ideal pentru noi daca:

• Deții studii superioare economice și îți dorești să activezi într-un job în care sa te dezvolți;
• ai cunoștințe în sfera de operare PC, (1 C constituie un avantaj);
• te manifești mereu cu atitudine pozitivă, entuziasm și motivatie;
• ești o persoană cu maxima responsabilitatate, ambitioasă si dornică să înveți cît mai multe lucruri noi;
• cunoști limba română, (l. rusă constituie un avantaj);

 

Responsabilităţi generale:

 • evidența contabilă a : - mijloacelor fixe, OMSD și materialelor;
                                      - conturilor curente și operațiunilor valutare;
                                      - veniturilor și cheltuielilor.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

• contabilitatea obligațiunilor contingente, împrumuturilor acordate și a dobînzilor aferente.
• întocmirea rapoartelor contabile şi financiare.

 

Compania oferă:

• remunerare competitiva in corelatie cu performantele candidatului;
• mediu de lucru amiabil unde persoanele cu inițiativă sunt încurajate şi promovate;
• oficiu modern în centrul mun. Chișinău;
• oportunități de a învăța și a crește, posibilități de afirmare;
• pachet social standart.


Persoanele interesate sunt invitate sa expedieze CV-ul la adresa de e-mail: hr@primecapital.md

In tema scrisorii mentionați în mod obligatoriu denumirea postului pentru care candidati. Vor fi contactate pentru interviu doar persoanele care au trecut etapa de selecție a CV-urilor. Toate aplicațiile vor fi gestionate cu maxima confidențialitate.

 

-------------------------------------------------------

Programator 1 C Junior

 

Compania financiară cu capital străin Prime Capital, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi pentru business, anunta concurs pentru suplinirea postului vacant de Progrmator 1 C Junior.

 Cerinţe faţă de candidat:
• Studii superioare de specialitate;
• Experienţă în calitate de programator;
• Responsabilitatate maxima, corectitudine si acuratete;
• Cunoasterea limbilor romana, (rusa, engleza constituie un avantaj).

Responsabilitati:
• Răspunde de asigurarea bunei activitati a bazei de date a Companiei si a bunei functionari a lucrului in Programa 1C, versiunea 8.2, 8.3 etc;
• Asigura administrarea şi menţinerea programelor de contabilitate, 1C contabilitate si a modulelor dezvoltate in Companie;
• Elaboreaza module noi pentru soft-ul 1C;
• Implimenteaza sarcinile tehnice formulate;
• Testeaza rezultatele sarcinilor tehnice implimentate, asigurind lipsa sau un nivel minim de erori rezultate;
• Inlatura erorile depistate în funcţionalitatea serviciilor dezvoltate;
• Formuleaza metode si solutii software.

Compania oferă:
• Mediu de lucru amiabil unde persoanele cu initiativa sunt încurajate şi promovate;
• Remunerare competitiva in corelatie cu experienta si performantele candidatului.

Persoanele interesate sunt invitate sa expedieze CV-ul insotit de o fotografie la adresa de e-mail: hr@primecapital.md.
In tema scrisorii mentionati in mod obligatoriu denumirea postului pentru care candidati.

Vor fi contactate pentru interviu doar persoanele care au trecut etapa de selecte a CV-urilor.

---------------------------------------------------

                                                                                                                                                                                        FUNCŢIE VACANTĂ                                                                                                                                                                                                                                                                                       

                                                                                           Insepector Credite Filiala Balți                                                                                        

 

Compania financiară cu capital străin ICS,,Prime Capital’’SRL, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi pentru business, anuntă concurs pentru suplinirea postului vacant de Inspector credite Filiala Bălți.

Cerinţe faţă de candidat:
• studii superioare;
• experienţă în vînzări sau experienţă în domeniul financiar bancar (constituie un avantaj);
• abilităţi de operare PC, (1 C constituie un avantaj);
• atitudine pozitivă, entuziasm și motivație;
• perseverență în atingerea obiectivelor;
• abilitati de vânzare, prezentare și negociere;
• responsabilitatate maximă şi corectitudine;
• cunoasterea limbilor română şi rusă (engleza constituie un avantaj).
• disponibilitate de a activa în mun. Bălți.

Responsabilităţi generale:

• promovarea produselor creditare ale Companiei;
• consultarea clienţilor potenţiali privind produsele Companiei;
• pregătirea dosarelor pentru eliberarea împrumuturilor şi prezentarea lor Comitetului de credite;
• monitorizarea portofoliului de credite.

Compania oferă:
• mediu de lucru amiabil unde persoanele cu initiativă sunt încurajate şi promovate;
• remunerare competitivă în corelaţie cu experienţa şi performanţele candidatului;

Persoanele interesate sunt invitate sa expedieze CV-ul la adresa de e-mail: hr@primecapital.md

In tema scrisorii mentionați în mod obligatoriu denumirea postului pentru care candidați. Vor fi contactate pentru interviu doar persoanele care au trecut etapa de selecție a CV-urilor. Toate aplicațiile vor fi gestionate cu maxima confidențialitate.

 

-------------------------------------------

Consilier Financiar

Compania financiară cu capital străin ICS ,,Prime Capital’’ SRL, specializată în oferirea împrumuturilor ipotecare şi pentru business, anuntă concurs pentru suplinirea postului vacant de Consilier Financiar.

Cerinţe faţă de candidat:
• Studii superioare;
• Experienţă în vînzări sau experienţă în domeniul financiar bancar va constitui un avantaj;
• Persoană activă, carismatică, cu aptitudini înalte de comunicare;
• Abilități de vînzare, prezentare și negociere;
• Atitudine pozitivă, entuziasm și motivație;
• Perseverență în atingerea obiectivelor;
• Cunoaşterea limbilor română și rusă.


Responsabilităţi generale:
• Cautarea activă a potenţialilor clienţi;
• Consultarea clienţilor potenţiali şi reali privind produsele Companiei;
• Pregătirea dosarelor pentru eliberarea împrumuturilor;
• Monitorizarea împrumuturilor eliberate, a achitărilor;
• Verificarea utilizării mijloacelor din împrumut, precum şi alte verificări necesare;
• Promovarea unei imagini pozitive şi profesioniste a Companiei.


Beneficii:
• Lucrul într-o companie în plină ascensiune, într-un mediu dinamic și profesionist;
• Oportunități de dezvoltare personală și profesională;
• Pachet salarial competitiv corelat cu performanta profesională.

Persoanele interesate sunt invitate sa expedieze CV-ul la adresa de e-mail: hr@primecapital.md
In tema scrisorii mentionați în mod obligatoriu denumirea postului pentru care candidati.

Vor fi contactate pentru interviu doar persoanele care au trecut etapa de selecție a CV-urilor. Toate aplicațiile vor fi gestionate cu maximă confidențialitate.

 

 


Taguri: carieră   funcţie vacantă  

 ICS Prime Capital SRL îşi doreşte o dezvoltare durabilă într-o societate prosperă, de aceea acţiunile pe care le desfăşurăm în ceea ce priveşte RSC înclud obiective etice menite să promoveze valorile culturii noastre corporative.

Compania oferă produse creditare optime şi atractive, încurajînd dezvoltarea micului business şi promovînd în rîndul familiilor simţul sănătos al proprietaţii, asigură angajaţilor condiţii de muncă decente, adoptă o atitudine bazata pe respect şi seriozitate faţă de parteneri, desfăşoară periodic acţiuni umanitare, contribuind cu donaţii directe, menite să ajute diferite categorii sociale defavorizate, se implică activ în campaniile de ocrotire şi înverzire a mediului.

Astfel, domeniile prioritare în care ICS “Prime Capital” SRL desfăşoară programe de Responsabilitate Social - Corporativă sunt:

1.susţinerea şi dezvoltarea spiritului de întreprinzător între femei şi tineri, în special cei reîntorşi de peste hotare;
2.susţinerea educaţiei prin aprecierea rezultatelor deosebite ale elevilor şi studenţilor;
3.susţinerea artei şi culturii prin încurajarea teatrului moldovenesc, talentelor autohtone, cultivarea tradiţiilor;
4.susţinerea sportului, sprijinind sportivii autohtoni;
5.întreprinderea acţiunilor umanitare prin ajutorul: sinistraţilor, copiilor din orfelinate, familiilor cu multi copii şi social vulnerabile, persoanelor vîrstnice fără sprijin material sau familial;
6.protejarea mediului înconjurător efectuînd acţiuni de îngrijire şi înverzirea plauilui natal.

Compania colectează mijloace băneşti, precum şi haine, cărţi, jucării, care sunt transmise ulterior caselor de copii.

Ca o iniţiativă din partea „Prime Capital” de facilitare a accesului familiilor cu mulţi copii, la împrumuturi este exonerarea clienţilor cu trei şi mai mulţi copii de la plata comisionului de examinare.

Managementul Companiei îndeamnă angajaţii, partenerii de afaceri precum şi clienţii săi să participe activ în diverse acţiuni menite să sprijine societatea şi mediul, din care facem parte.


Taguri: responsabilitate socială  


Taguri: