• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.0000
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  10.9000
  • Index de dobanda 3 (MDL), %:  9.7500
  • $ 17.7939
  • € 19.0946

Cuvant de salut

 

 Stimate vizitator,

 Bine aţi venit pe pagina web a Organizatiei de Creditare Nebancara "Prime Capital".

Una din cerinţele de bază a fiecărui om este de a avea o casă proprie. Traversăm o perioadă, cînd nu ţoţi îşi pot permite procurarea unei locuinţe din propriile economii. 

Anii trec, iar visul de a avea o casă îi pot împinge pe unii la paşi disperaţi cum ar fi lucrul peste hotare.

OCN "Prime Capital" vine cu o solutie total diferita - o gama larga de produse ipotecare si servicii de inalta calitate, menite de a Va ajuta in procurarea propriei locuinte.

Nu ne-am oprit doar aici, "Prime Capital" ofera imprumuturi si pentru cei, care au o afacere, incurajind dezvoltarea spiritului de intreprinzator, iar prin produsele sale contribuind si la prosperarea businessului Dvs. Aici am lărgit gama de produse creditare, lansând creditul "PRIMA în Afaceri", destinat doamnelor și domnișoarelor care doresc să-și deschidă sau să dezvolte propria afacere.

Consultind site-ul nostru, Veti gasi informatii utile atat despre activitatea Companiei, cit si despre produsele creditare "Prime Capital". Va sta la dispozitie şi un calculator special, care Va va ajuta sa estimati creditul selectat. Totodata aveti posibilitatea sa primiti consultatii on-line de la angajatii Companiei, care Va vor da explicatiile necesare oricand veti avea nevoie.

"Prime Capital" apreciaza la maxim colaborarea cu fiecare dintre clientii sai, dezvoltand pentru cei fideli un program complex de stimulare a loialitaţii. Astfel, pentru fiecare credit ulterior contractat la "Prime Capital", primiti reduceri la comisioane sau dobandă.

Vom fi bucurosi daca, devenind client al Companiei "Prime Capital",  veti gasi un prieten adevarat, gata oricind sa Va ofere un ajutor.


Cu respect si consideratiune,


Carmina Vicol, 
Director General
OCN “Prime Capital" SRL


Daca Dvs.aveti careva obiectii la calitatea deservirii sau propuneri, puteti expedia un mesaj direct Directorului General al Companiei "Prime Capital".

E-Mail: carmina.vicol@primecapital.md