Actualizări:

 Află ce-ți poți procura în credit, introducând rata spre plata pe care ți-o permiți să o achiți lunar

Mai multe detalii

Istoria companiei

"Prime Capital" este o organizație de creditare non-bancară, cu capital străin, specializată în oferirea creditelor ipotecare și creditelor pentru afaceri.

 

"Prime Capital" și-a început activitatea în anul 2006, fiind prima companie de creditare ipotecară din Republica Moldova, marcând o creștere și o dezvoltare rapidă.

 

Combinând necesitățile actuale ale pieții financiare cu cele mai bune practici internaționale de creditare, "Prime Capital" a lansat în 2007 produsul „Smart Capital”, care este destinat întreprinderilor mici și mijlocii, având ca scop satisfacerea necesităților companiilor locale în resurse financiare pe termen scurt, mediu sau lung la condiții avantajoase. Pe parcursul activității sale "Prime Capital" a creditat peste 1 400 de clienți și au fost eliberate credite în sumă de circa 116 mln USD.

 

De asemenea, de-a lungul anilor, Compania "Prime Capital" mereu a lansat produse noi, orientându-se la necesitățile clienţilor:

Astfel, a fost lansat primul CREDIT FARĂ GAJ – PrimeCec destinat reparației, amenajării locuințelor, și/sau oficiilor, încăperilor comerciale ș.a. Acest produs se eliberează sub forma unui carnet de achiziţii „PrimeCec”, care poate fi valorificat la partenerii "Prime Capital" (companii și magazine care vând materiale de construcții, mobilier, tehnică de uz casnic ș.a.).

 

Totodată, a fost elaborat Credit Agricol, care permite investirea mijloacelor pe termen lung în livezi, vii, hale de procesare. Particularitatea acestui credit este ca rambursarea creditului are loc numai dupa culegerea roadei.

 

Ceva mai tarziu este lansat creditul ipotecar Prime TURBO, credit care se eliberează în doar 24 de ore și nu este limitat în scopuri.

 

Deoarece, Compania "Prime Capital" este o companie social-responsabilă, și-a bucurat clienții săi cu două produse creditare speciale: unul pentru femeile însărcinate și proaspetele mămici care oferă o perioadă de grație la rambursarea creditului de până la 18 luni în timpul concediului de maternitate și altul pentru susținerea tinerilor familii - exclusiv pentru cuplurile proaspăt căsătorite, oferind 2 luni perioadă de grație în care nu se achită nimic, timp în care ei își pot repara și amenaja locuința.

 

În anul 2018, "Prime Capital" a lansat o linie de creditare Micro, oferind clienților credite în diverse valute, inclusiv fără gaj.

 

Compania "Prime Capital" are scopul de a oferi clienților săi servicii de înaltă calitate și o diversitate largă de produse de creditare nebancare.

 

Scopul "Prime Capital" este inovator și în general, se bazează pe 4 elemente care le consideră esențiale într-o activitate de succes:

 

  • satisfacerea maximă a necesităţilor clienților;
  • crearea încrederii și fidelizarea clienților;
  • minimizarea riscurilor;
  • profesionalism înalt.


Munca în echipă, integritatea, calitatea și atitudinea personalizată față de fiecare client sunt punctele asupra cărora se lucrează în permanență pentru a deveni liderii pieții pe termen lung și pentru ca partenerii și clienții Companiei să se poată baza pe "Prime Capital" în orice circumstanțe.

Share: