• Index de dobanda (LIBOR), %:  0.5000
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  4.8000
  • $ 17.415
  • € 21.0955

Noutati

Anunt privind achitarea creditului in perioada carantinei!

18.Mar.2020
Anunt privind achitarea creditului in perioada carantinei!

Stimați clienți, în urma situației create de pandemia COVID-19, fiecare mai mult sau mai puțin este afectat. Vă suntem alături și în aceste moment dificile. De aceea, “Prime Capital” anulează penalitățile la plățile pentru credit, în perioada de carantină.

Conștientizăm dificultatea situațiilor prin care treceți Dvs, dar totodată vă încurajăm pe măsura posibiltăților să faceți achitările la timp, fie chiar și parțiale pentru diminuarea ulterioară a poverii financiare.

Persoanelor juridice cu împrumuturi de afaceri, care au resurse financiare disponibile, Vă recomandăm anticiparea unor rate. Aceasta o să vă ajute, în viitor, mai eficient să vă redistribuiți resursele și să faceți față mai efectiv cheltuielilor care vor apărea la redresarea activității Dvs. economice.

Persoanelor fizice, Vă recomandăm diminuarea cheltuielilor și distribuirea bugetului familiei în mod responsabil și rațional, păstrarea calmului și respectarea metodelor de prevenire a infectării cu noul virus conform recomandărilor medicilor.

Aveți grijă de sănătatea Dvs. și stați acasă!

Pentru a efectua plăți utilizați modalități de plată online!

Dar Vă aducem la cunoștință, că Casieria Prime Capital la moment încă funcționează. Detalii la tel. 022 87 11 11