Actualizări:

 Află ce-ți poți procura în credit, introducând rata spre plata pe care ți-o permiți să o achiți lunar

Mai multe detalii

Ai nevoie de credit?

1.Ce este un credit ipotecar, gaj şi alte noţiuni de bază:

 

Ce înseamnă ipotecă? Dacă să menţionăm aspectul juridic al noţiunii, atunci ipoteca este o varietate a gajului patrimonial, la care obiectul gajat este un imobil, ce de regulă rămîne în posesia depunătorului de gaj. Ipoteca ajută cumpărătorului să-şi procure o locuinţă, achitînd pînă la 30-40 % din valoarea reală a ei. Ca rezultat, Dvs deja locuiţi într-un apartament nou, iar împrumutul îl achitaţi treptat. Este foarte comod, deorece nu ve-ţi fi nevoit să vă mutaţi de la o chirie la alta – deja apartamentul devine proprietatea Dvs.

 

Termenul „împrumut ipotecar”, deasemenea este important pentru a percepe noţiunea de ipotecă. Împrumutul ipotecar– sunt banii pe care vi-i acordă o instituţie financiară (sаu bancă) pentru procurarea imobilului, pe termen lung, cu o sumă fixată de plăţi. Împrumutul ipotecar constituie o investiţie profitabilă a mijloacelor financiare, deoarece preţurile la imobil pe perioadă lungă de timp au tendinţa de creştere.

 

2.Nu ai suficienţi bani, apelează doar la o instituţie creditară:
Cînd doreşti să investeşti în procurarea propriei locuinţe şi nu ai resurse financiare îndeajuns, te simţi jenat să împrumuţi bani de la rude, prieteni sau persoane terţe, apelează la o instituţie financiară şi fii sigur că reprezentanţii companiei îţi vor propune o soluţie optimă pentru tine. Instituţia financiară nu va cere banii înainte de termen şi nu va înregistra imobilul în proprietatea sa (lucru efectuat în ultimul timp de tot mai muţli escroci). Evitaţi împrumuturile de la persoane puţin cunoscute!

 

3. Fii sigur în posibilităţile tale de achitare a creditului:
Analizează prudent veniturile familiei tale şi plăţile necesare la achitarea creditului. Studiază atent graficul de rambursare şi mizează pe veniturile reale pe care le poţi obţine şi nu pe cele posibile. Nu Vă aventuraţi la un împrumut pe care nu-l Ve-ţi putea achita! Neachitarea creditului la timp poate avea consecinţe negative.

Share: