• Index de dobanda (LIBOR), %:  1.0000
  • Index de dobanda 2 (MDL), %:  10.9000
  • Index de dobanda 3 (MDL), %:  9.7500
  • $ 17.7939
  • € 19.0946

Misiunea, Viziuni şi Valori

Misiunea Companiei "Prime Capital" este de a ajuta oamenii, inclusiv pe cei cu venituri reduse, sa-si procure o locuinta, sa-si imbunatateasca conditiile de trai sau sa-si dezvolte propria afacere, astfel contribuind la ridicarea nivelului si calitatii vietii cetatenilor din tara.

De asemenea „Prime Capital” isi traseaza misiunea de a contribui la educarea financiara a pietei, si anume de a oferi explicatii privind notiunile de creditare cIt mai multor persoane, astfel Incit fiecare sa fie capabil sa analizeze obiectiv o oferta de creditare, sa-si calculeze corect posibilitatile de achitare si sa Inteleaga cIt mai bine produsele creditare.

Ne propunem In permanenta sa dezvoltam imaginea Companiei si sa ridicam valoarea investitiilor prin oferirea unui spectru larg de produse si a unor servicii de Inalta calitate.

Viziune – Compania "Prime Capital" este ferm convisa, ca creditele ipotecare de lunga durata sunt o solutie reala In rezolvarea problemei spatiului locativ, iar businessul mic si mijlociu este baza unei societati prospere. Vom depune eforturi sporite pentru a atrage resursele financiare necesare In vederea elaborarii si acordarii unor produse accesibile si practice atat pentru creditele ipotecare cIt si pentru afaceri.

Valorile Companiei:

Prietenie si asistenta - ca un adevarat prieten, vom ajuta mereu si vom fi alaturi de clientii nostri, Incepind de la primirea Imprumutului pIna la achitarea integrala a acestuia. In acest scop, vom elabora si perfectiona mereu mecanisme de protejare si asistenta a clientilor pe toata perioada de deservire a Imprumutului.

Progres - Imbunatatirea conditiilor de trai duce la un progres general nu numai pentru clientii Companiei, care beneficiaza de un Imprumut ipotecar, dar si pentru toti cei care direct sau indirect contribuie la acest proces:

  • angajatii companiei au un loc de munca stabil, de lunga durata si un salariu decent;
  • companiile de constructie (dezvoltatori) care contibuie vadit la dezvoltarea pietii imobiliare prin oferirea spatiilor locative moderne;
  • achitarea constiincioasa a impozitelor de catre companie este un aport in bugetul statului, care Ie permite sa-si implimenteze programele sale de dezvoltare sociala, culturala si economica;
  • participarea companiei la diferite actiuni de caritate in sprijinul paturilor social vulnerabile.

Profitabilitate - orice investire sau atragere de resurse financiare presupune o responsabilitate fata de investitori sau finantatori. "Prime Capital" considera de datorie sa-si exerciteze onest si responsabil obligatiunile sale fata de investitori, sa atraga resurse umane corespunzatoare In vederea maririi valorii investitiilor si asigurarii unui proiect profitabil.

Deasemenea, pentru noi este important, ca fiecare client In urma colabararii cu "Prime Capital", sa-si mareasca profitul afacerii sau sa-si solutioneze problema spatiului locativ.

Transparenta si onestitate - optam de la bun Inceput pentru o relatie transparenta si onesta dintre companie si client. Astfel, clientul cunoaste din start toate cheltuielile legate de obtinerea si deservirea Imprumutului, iar din partea clientului, compania se asteapta la o comunicare deschisa a situatiei sale financiare In vederea acordarii unui Imprumut, capabil de a fi gestionat de catre client si nu o povara financiara grea.